Verkopen

Jachtmakelaardij

Jachtmakelaardij Het Wakend Oog heeft u veel te bieden als u uw jacht wilt verkopen. Een perfecte locatie, waarvan wij terecht zeggen: “de mooiste watersportlocatie van Nederland”  Wij kunnen voor kopers en verkopers alles voor uw boot coördineren zoals kranen tot 30 ton en alle mogelijke werkzaamheden aan uw boot. Ook voor (overdekte) ligplaatsen en presentatie van verkoopschepen in een showroom of buiten op de wal bent u bij ons in Woudsend aan het juiste adres!

Graag maken wij persoonlijk kennis met u om uw wensen te bespreken.

Neemt u gerust contact met ons op: Kantoor: 0514-592060, info@hwo.nl of kom langs in Woudsend om een lekker kopje koffie met ons te drinken.

Albert-Jan Kok (+31681895522) en Bart Sonneveld (+31643912116), beide gecertificeerd jachtmakelaars en taxateurs met beide meer dan 25 jaar ervaring staan u graag te woord!

 

Verkoopvoorwaarden:
Onze bemiddelingsvoorwaarden zijn eenvoudig en duidelijk. U kunt van ons een maximale inspanning verwachten. Hier is o.a. bij inbegrepen:

Alle denkbare marketinginspanningen in de geëigende en gedrukte media.

Presentatie op ruim 40 nationale en internationale websites. 

Database met 40.000 klanten met automatisch mailsysteem.      

Professionele foto- en filmreportage  van uw schip.

Samenwerking met jachtmakelaars in binnen- en buitenland. 

Drone-film van uw boot op speciaal verzoek voor een optimale presentatie.

Afwikkeling via notaris, dus 100% financiële veiligheid.

                             

Ons kantoor aan de Vosseleane 51 in Woudsend.

Ligplaats van uw te verkopen schip

Wij kunnen een binnen- en buiten ligplaats bieden zowel in het water als op de wal. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en prijzen. Indien gewenst verkopen wij uw boot ook vanaf uw eigen ligplaats.  Bel, mail of kom vrijblijvend naar ons kantoor in Woudsend voor meer informatie.