Taxaties & Diensten

UW BOOT LATEN TAXEREN

Wij kunnen als gecertificeerde makelaars & taxateurs een officieel taxatierapport voor u verzorgen t.b.v. banken, verzekeringen, notarissen, etc.
De prijs van een taxatierapport bedraagt € 30,- per meter scheepslengte (exclusief BTW en reiskosten) Binnen een straal van 15 km van ons bedrijf rekenen wij geen reiskosten.

Voor schepen die verder verwijderd liggen dan 15 km van Woudsend bedragen de reiskosten: € 0.19 per km.  Tarieven voor schepen die niet in Nederland liggen: Op aanvraag.
Heeft u vragen over taxaties? Bel of mail ons: Tel. 0514-592060  / info@hwo.nl  

MEER INFORMATIE :Klik hier voor taxaties

Afwikkeling via de notaris

Het gegeven dat steeds meer jachten teboekgesteld zijn bij het kadaster en al of niet hypothecair belast zijn en bovendien een groot aantal kopers hun jacht financieren door middel van een jachthypotheek is voor ons aanleiding om standaard de financiële afwikkeling van al onze verkopen te laten afwikkelen door Notariskantoor Harmsma te Joure. De koper kan desgewenst gebruik maken van de diensten van de notaris inzake teboekstelling, een overdrachtsakte en het passeren van een hypotheekakte en het uitschrijven van schepen.
Geen rompslomp, maar vaargenoegen.

Verzekeren

banner-bootpolisvergelijker-large