Kopen

Motorjacht bekijken?

U bent van harte welkom in Woudsend om een selectie van schepen te bekijken uit ons aanbod. Wij hebben schepen op buiten en binnen locaties. Omdat de schepen die wij aanbieden verspreid liggen verzoeken wij u voor een bezichtiging altijd een afspraak te maken. 0514592060 of mail: info@hwo.nl

Wij zijn geopend: Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdagen en feestdagen van 12.00 tot 17.00 uur. Zondagen werken wij op afspraak. Graag maken wij met u een afspraak per telefoon of email.

 

 

Schikt het u toch niet binnen onze reguliere openingstijden? Bel dan gerust om een afspraak te maken buiten deze tijden. Telefoon : (+31) 0514-592060 of (+31) (0) 643-912116

Motorjacht kopen?

Het kopen van een jacht is voor velen een emotionele en geen alledaagse gebeurtenis.

Wij als professionele jachtmakelaars begeleiden u graag in zakelijk opzicht met als oogmerk dat u met veel plezier kunt gaan varen met uw nieuwe jacht. Wij kunnen praktisch alles voor u op onze locatie organiseren zoals kranen tot 30 ton en alle werkzaamheden zoals schilderwerk, betimmeringen, zeilmakerij, stoffering, en technische werkzaamheden zoals inbouw apparatuur en motorservice. Tevens kunnen wij transport van uw schip over weg en water organiseren.

Procedure

Indien u bij ons uw droomschip hebt gevonden kunt u een bod uitbrengen bij één van de jachtmakelaars. Dit kan onder verschillende voorbehouden. De makelaar zal u dit gaarne uitleggen.

 

Wij zorgen er voor dat het gehele traject van bieden tot en met de aflevering duidelijk is voor u als koper en tevens assisteren wij met de proefvaart, keuring en aflevering.

Inspectie

Wij kunnen op onze eigen locatie schepen technisch na laten kijken door ervaren technici.  In onze professionele koopovereenkomst is duidelijk geregeld hoe er wordt omgegaan met eventuele gebreken zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Uiteraard kunt u ook een erkend expert inschakelen.

Wij kunnen direct offertes verzorgen n.a.v. een technische inspectie. Tevens kunnen wij alle werkzaamheden aan schepen voor u coördineren en inplannen.
Graag leggen wij u in Woudsend persoonlijk uit hoe het een en ander in zijn werk gaat.