Verkopen

Jachtmakelaardij

Jachtmakelaardij Het Wakend Oog heeft u veel te bieden als u uw jacht wilt verkopen. Een perfecte locatie, waarvan wij terecht zeggen: “de mooiste overdekte verkoophaven van Nederland” en natuurlijk een prachtige (afgesloten) locatie buiten. Veel persoonlijke aandacht door twee ervaren gecertificeerde jachtmakelaars en taxateurs, namelijk Albert-Jan Kok en Bart Sonneveld. Een uitgekiende consistente marketing, zowel op internet als in de gedrukte media. Een betrouwbaar netwerk van gerenommeerde jachtmakelaars in diverse landen. Tot slot een veilige financiële afwikkeling via de notaris.

 

Wilt u uw jacht verkopen en eerst kennis met ons maken? Wij komen graag bij u aan boord en inspecteren uw jacht vrijblijvend. Een telefoontje of een E-mail is voldoende. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Woudsend.
Verkoopvoorwaarden:
Onze bemiddelingsvoorwaarden zijn eenvoudig en duidelijk. U kunt van ons een maximale inspanning verwachten. Alle denkbare marketinginspanningen in de geëigende en gedrukte media alsmede internet en een professionele fotoreportage zijn daar bij inbegrepen.

V.L.N.R. Bart Sonneveld, Martine Kok-Berkvens, Albert-Jan Kok

Overdekte ligplaats

Prijsadvies/taxatie door een gecertificeerde jachtmakelaar, advertentiekosten, alle belangrijke nationale en internationale websites en een actieve benadering van klanten in onze database worden u niet in rekening gebracht. Uiteraard hoort hierbij ook een gastvrije ontvangst en een vers kopje koffie. Een ligplaats in onze overdekte verkoophaven of afgesloten buitenhaven is mogelijk tegen kostprijs. Bel of mail (info@hwo.nl) voor meer informatie.

360 Graden tour

Via de 360 graden tour kunt u binnenkijken bij ons bedrijf. Klik op de rode bolletjes om van plek naar plek te lopen. Met uw muis kunt u om uw heen kijken.