Kopen

Motorjacht bekijken?

U bent van harte welkom in onze overdekte verkoophaven en onze afgesloten buitenhaven om ons aanbod motorjachten te komen bekijken.

Wij zijn zeven dagen per week geopend: Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag-, zon- en feestdagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Bij Het Wakend Oog is binnen de openingstijden altijd een gecertificeerd makelaar / eigenaar aanwezig.

 

Schikt het u toch niet binnen onze reguliere openingstijden? Bel dan gerust om een afspraak te maken buiten deze tijden! Telefoon : (+31) 0514-592060 of (+31) (0) 643-912116

Motorjacht kopen?

Het kopen van een jacht is voor velen een emotionele en geen alledaagse gebeurtenis.

Wij als professionele jachtmakelaars begeleiden u graag in zakelijk opzicht met als oogmerk dat u met veel plezier kunt gaan varen met uw nieuwe jacht. In de standaard aankoopprocedure bij onze jachtmakelaardij hebben wij twee belangrijke zekerheden ingebouwd, namelijk:

 

  • – U hebt het recht op een expertise door een erkend expert van uw keuze.
  • – Financiële (en eventueel juridische) afwikkeling via de notaris.

Procedure

Indien u bij ons uw droomschip hebt gevonden kunt u een bod uitbrengen bij een van de jachtmakelaars. Dit kan onder verschillende voorbehouden. De makelaar zal u dit gaarne uitleggen.

 

Wij zorgen er voor dat het gehele traject van bieden tot en met de aflevering duidelijk is voor u als koper en tevens assisteren wij met de proefvaart, keuring en aflevering.

Expertise

Wij adviseren u een expertise door een erkend bureau te laten doen. In onze professionele koopovereenkomst is duidelijk geregeld hoe er wordt omgegaan met eventuele gebreken zodat u exact weet waar u aan toe bent.
Graag leggen wij u in Woudsend persoonlijk uit hoe het een en ander in zijn werk gaat.

 

Ook kunnen wij reparaties, onderhoud en verbouwingen voor u coördineren en assisteren met bijvoorbeeld transport naar uw thuishaven, het zoeken van een ligplaats en eventueel winterberging.